Skip to content

Campanie umanitară pentru surorile Marx

Martie 26, 2010

„Copipeist de pe blogul Surorilor Marx, ca sa le bagam in gura lui Bobby Voicu.” Aşa a scris simpaticul de Veone, iar mie mi-a plăcut mult ideea lui. Fiindcă s-a dovedit boier şi a găsit o soluţie în sprijinul lor şi titlul ingenios de mai sus. Şi pentru că îmi sunt multdragi şi mie nebunaticele acestea fără de pereche.

Aşa grăit-a Rhetta Marx:

Babelor,

Se întâmplă lucruri misterioase.
Adică: acum câteva zile, eu vorbeam despre Cătălin Voicu, ok? Că cum e el mişel, etc.
Buuun.

Şi ce văd eu astăzi? Că numele nostru apare pe blogul unui anumit Bobby Voicu, la o rubrică numită “Pe cine luăm la puricat săptămâna asta?”.

Vă daţi seama că primul meu gând a fost că s-a pus în mişcare caracatiţa PSD şi că vrea să ne cureţe. Bombe sub maşină, otravă în papanaşi, lame de ras în deodorant. Adică cam ce îmi face şi Veta zi de zi. Drept care am întrebat în stânga şi-n dreapta cine este acest Bobby Voicu şi care este relaţia sa cu Cătălin Voicu. Sunt tată şi fiu? Fiu şi tată? Socru şi nepot? Probabil că nu; am aflat, în cele din urmă, că Bobby Voicu e unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri din România (ceea ce nu cred neapărat, pentru că nu auzisem nicicând de el; singurul Bobby pe care îl ştiu este Bobby Păunescu, fiu, soţ, regizor) şi că în rubrica în care apărem noi se analizează un blog şi sunt date sugestii de îmbunătăţire. Ceea ce mi-ar conveni, pentru că ştiu că blogul nostru are anumite deficite (scrisul prea mic în comentarii, dacă e să mă iau după Marius, şi încă alte câteva chestii pe care le-am uitat).

Ei, aici intervine o problemă: ca să intrăm în gura şi vizorul lui Bobby Voicu, trebuie să supravieţuim unui vot. Drept care vă iau de guler şi vă rog să mergeţi pe blogul omului şi să ne votaţi, pentru ca el să ne dea apoi nişte sfaturi pe care noi să le citim cu atenţie şi să le discutăm timp de trei zile. După care, dacă ne înfrângem lenea milenară, poate chiar schimbăm ceva.

Votul e aici. Noi suntem surorile Marx. Bună seara.

Anunțuri
7 comentarii leave one →
 1. Martie 26, 2010 4:50 pm

  🙂 executat

  • Martie 27, 2010 9:58 am

   Mulţumesc frumoş, Lolli, Lollo, Lolla, Lallo :):):) Prietenii prietenilor mei sunt prietenii mei, aşa-i? 🙂

 2. petroniamarcs permalink
  Martie 26, 2010 10:15 pm

  DulceDeea, nu m-am hotarat inca daca-mi pasa sau nu de chestia asta ciudata. Dar ma hotarasc din ce in ce mai des ca imi pasa daca mi-e dor de tine sau nu. Sarumana.

  • Martie 27, 2010 9:59 am

   Petroniuşkaaaaaaa! M-ai emoţionat. Stilul tău inimitabil de a spune şi în glumă şi din suflet şi din strălucita-ţi inteligenţă. Ştii că sunt fanul tău, da?

 3. Martie 26, 2010 10:25 pm

  Multumesc, Deea.
  Sunt babele noastre, nu? 🙂

  • Martie 27, 2010 10:00 am

   Hihihihi, hihihihiiiiiiiiiii… aşa-i, Veuţule, sunt babele noastre trăznite. Şi mi se cam pare mie că cin’ se-aseamănă se-adună 🙂

 4. Martie 27, 2010 1:41 pm

  Am votat si eu. Sunt mortale babele! Bine ca ai intrat in „campania umanitara” intiata de Veone, asa am aflat si eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: