Skip to content

Şi hrana cerului? Îngerii…

Noiembrie 26, 2009

Imagini: Magicianul Michael Parkes

Anunțuri
16 comentarii leave one →
 1. fireflight permalink
  Noiembrie 26, 2009 11:38 pm

  Interesanta imagine…

 2. emalinrose permalink
  Noiembrie 27, 2009 8:21 am

  Foarte senzuala

 3. Noiembrie 27, 2009 3:21 pm

  Privind ultimele fotografii gandul ma duce la Sabin Balasa…

  • Noiembrie 27, 2009 8:23 pm

   Bălaşa nu m-a fermecat, poate şi pentru că nici nu am avut vreodată curiozitatea să privesc mai îndeaproape tablouri de-ale lui, să le caut pe internet… am văzut câteva imagini şi am ştiut că a fost destul de obedient regimului Ceauşescu, ba chiar unul dintre foarte bine plătiţii portretişti. Ei, şi asta mi-a cam tăiat avântul de a fi curioasă cât de bun sau nesemnificativ pictor este… 🙂

 4. Noiembrie 27, 2009 7:59 pm

  ….exprimarea graphika, aduce cu sentimentul unui copil neterminat…. La cit de multe lucruri, pe lumea asta sint Neterminathe… o imagine de tip „nani”, nu poate decit sa sa ma revolthe, necuvincios… Iarta-ma!!!…

 5. Noiembrie 27, 2009 8:07 pm

  Paul aminteste ceva despre Sabin Balasa…. Dupa mine, Sabin nu este decit un cacacios complexat, plin de gazele propriilor sale emanatii, albastre… Biogazul cind arde, transmite, generos bucati de substante albastre… Iarta-ma, din nou!…

  • Noiembrie 27, 2009 8:21 pm

   Auuuu! au… te iert, dar sunt surprinsă.

   Probabil şi tu, hihihi, hihihihiiiiiiii… iată că Deea Dulcea nu are gusturi artistice infailibile, hihihi, hihihiiiiiiiiiiii… Vrei să ne controversăm pe tema acestui pictor, pe tema acestui tablou? Eu nu. Chiar nu.

   Este o atmosferă care mă farmecă. Poate că tu găseşti destule argumente să desfiinţezi acest stil de a picta, acest gen de imagerie. Şi ce dacă? Poate că tu ai contra-argumente la orice argument de tip estetic aş aduce eu… Încă o dată… şi ce dacă? Chiar dacă tu ai dreptate, ai dreptate într-un domeniu al teoreticului. Pentru mine ceva din universul, din tonul, din frumuseţea pe care o comunică Michael Parkes, ceva din toate astea a trecut pragul dintre teoretic şi sufletesc.

   Vrei să ne contrazicem cu privire la sufletul meu? N-ar avea niciun rost. Şi îţi mai spun ceva, Andriuşa… viaţa mi-a arătat că e infinit mai important ce îi apropie pe oameni decât ce îi desparte. Aşa că de asta nu intru în controverse, nici politice, nici de alt gen. De asta caut să găsesc întotdeauna punţile dintre mine şi ceilalţi.

   Sabin Bălaşa… îmi pare mai artificial, chipurile lui sunt cumva prea monotone. E chiar mult previzibil ca atmosferă. Michael Parkes are alte adâncimi, are mici mari surprize. O să mai postez din picturile lui, poate o să descoperi şi altele despre el.

 6. Noiembrie 28, 2009 4:22 pm

  Nu ma contrazic, Niciodata cu Nimeni. Nu am Timp. Timpul meu este prea scurt, pentru ca sa-mi pot permite Luxul unor divagatii, indiferent din ce Thema, se scurg… Simt, Traiesc, Iubesc, Ador, devin Dependent si ma-ntorc… …si ATIT!!… doar ATIT!… Nu vreau sa analizez NIMIC… Nu am dreptul, si nici nu ma incumet… Mi-am cerut scuze de 2(doua) ori… a treia oara, imi este peste putinta cu care am fost Inzestrat… Cu privirea adinc implintata in ADINC… Andrei D.MITUCA

 7. Noiembrie 30, 2009 9:19 pm

  servus draga Deea…
  dar daca cerul este hrana ingerilor?… 😉
  toate cele bune!

 8. Decembrie 6, 2009 4:01 pm

  Cerul este hrana sufletului. Îngerii sunt hrana cerului. Aşadar îngerii sunt hrana sufletului, în adâncul adâncului său.

  Şi ţie toate cele frumoase-duioase, Flavius!

 9. Februarie 1, 2010 9:37 pm

  În tabloul 3, cei care se sărută doar pozează, nu se iubesc!
  Când se sărută doi îndrăgostiţi, ea ridică piciorul drept. Îl flexează spre înapoi la 90 de grade. Este imposibil să nu ştii asta! Se întâmplă mereu!

 10. Februarie 1, 2010 9:56 pm

  Hihihihi, hihihiiiiiiiiiii… data viitoare o să pictez mai veridic. Ai dreptate, perfectă dreptate. E o scăpare regretabilă. Îmi fac autocritica şi-mi iau angajamentul… Uffff… şi eu, care exact aşa ridic piciorul, când sunt îndrăgostită şi mă sărut cu iubitul meu :):):)

  Dar de data asta m-a furat peisajul, adică, mă rog, personajuuuuuul… :):)

 11. Februarie 1, 2010 10:53 pm

  M-am dat în fapt: mai la tinereţe eram specialistă în amor… Acum funcţionez pe bază de umor… Dar vezi ce memorie bună am? În fond ce mare brânză? Matematic este diferenţă de o singură literă!

 12. Februarie 1, 2010 10:57 pm

  Revin la imaginea 3: Dacă pictorul era francez… mai bine tac, să nu-ţi stric educaţia.

  • Februarie 1, 2010 11:17 pm

   Oh, dar nu te sfii, Doina… Un tăciune şi-un cărbune, spune, Năzdrăvano, spune… 🙂

 13. Martie 24, 2010 11:07 am

  am ajuns aici mai mult sau mai putin intimplator ;
  vreau sa stiu daca adresa de e-mail este inca activa;

  iepurasul pe careil intilnesc eu nu prea agreaza blogurile, oricit ar fi de bune… 🙂

  si nu regret acum ca am nimerit aici:
  m-am bucurat ca cineva face distinctia necesara intre zugravalile lui Balasa si pictura rafinata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: